skip to Main Content
Ton van der Baan
A.G.P. (Ton) van der Baan
Juridisch advies / Mr.
Advocaat Tanger Advocaten N.V.
023 516 06 20
juristen@maarschalkligthart.nl

A.G.P. (Ton) van der Baan

Juridisch advies / Mr.
Advocaat Tanger Advocaten N.V.

Ton is sinds 1993 werkzaam in de advocatuur en thans als advocaat-partner verbonden aan Tanger Advocaten NV in Haarlem. Hij legt zich toe op de civielrechtelijke advies- en procespraktijk met de nadruk op arbeidsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Zijn cliënten variëren van particulieren en beginnende ondernemers in het MKB tot grote ondernemingen.

Strategisch overleg, feedback, pragmatisch handelen en coaching zijn belangrijke sleutelwoorden in zijn advisering en bij de begeleiding van cliënten. Zij omschrijven Ton als nauw betrokken en daadkrachtig. Cliënten zijn vaak gebaat bij snelle, praktische oplossingen voor juridische kwesties. Ton is in staat om out-of-the-box te denken. Daardoor zorgt hij ervoor dat gewenste oplossingen worden bereikt, zonder daarbij het sociale aspect uit het oog te verliezen.

Naast zijn werk als advocaat is Ton rechter-plv. bij de Rechtbank Amsterdam en als juridisch adviseur verbonden aan Maarschalk Ligthart.

Door zijn lidmaatschap van belangen- en netwerkorganisaties en zijn bestuurlijke nevenfuncties is Ton zowel zakelijk als maatschappelijk actief en beschikt hij over een uitgebreid netwerk.

Back To Top