skip to Main Content

J.B. (Jan) Maarschalk
Partner / AA MBA
023 - 516 06 23
j.maarschalk@maarschalkligthart.nl

J.B. (Jan) Maarschalk

Partner / AA MBA

Jan is sinds 1985 werkzaam in de accountancy en sinds 1996 inschreven als openbaar accountant bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Daarnaast heeft hij zijn master bedrijfskunde behaald in 2017. Sinds 2018 is Jan partner van Maarschalk|Ligthart.

Zijn DGA-advieswerkzaamheden spelen zich af op zowel accountancy- als bedrijfskundig terrein. Zijn aandacht gaat uit naar de vraag of het beter kan. Hoe efficiƫnt is een organisatie? Wat is de performance ten opzichte van haar directe concurrenten? Daarbij staat de innovatiegraad en adoptie van veranderingen binnen organisaties centraal.

Complexe vraagstukken rondom herstructurering, fusie en overnames, financieringen en het begeleiden van bedrijven in moeilijkheden ziet Jan als een uitdaging. Tevens adviseert hij middelgrote ondernemingen inzake verslaggevingsverplichtingen, consolidatievraagstukken en rapportages met buitenlandse entiteiten.

Maarschalk|Ligthart is een informeel, no-nonsense advieskantoor voor ondernemende ondernemers. De DGA die een sparringspartner zoekt die kritische vragen stelt, ziet Jan graag aan de andere kant van de tafel zitten.

Back To Top