Ga naar hoofdinhoud

WIJ

Benaderbaar, proactief, adviesgericht, ondernemend, ambitieus, ruimdenkend. Zomaar enkele eigenschappen van hét advieskantoor van de regio Groot-Kennemerland. En daarmee ook eigenschappen van ons team. Ben jij op zoek naar een verdergaande uitdaging? Wil jij vaktechnisch en ook qua vaardigheden een ontwikkeling doormaken? Groei dan mee met Maarschalk|Ligthart en onze ondernemende klanten. Vanuit het mooie Landhuis Berkenrode bedienen wij een zeer interessante en gevarieerde cliëntenportefeuille met onder andere familiebedrijven, grotere MKB-bedrijven en vermogende DGA’s.
Ons team bestaat uit ruim dertig professionals met kennis en ervaring op een verscheidenheid aan gebieden, zoals compliance, fiscale advisering, bedrijfskundige advisering, vermogensstructurering en data-analyse.

WAAROM

Wij zijn vanwege onze sterke groei altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste, collega’s en dus misschien ook wel naar jou. Kom snel met ons kennismaken!

WIE

Wat voor professionals wij zoeken? Nieuwe collega’s die toe zijn aan een mooie uitdaging binnen een enerverende organisatie met een fantastische groep klanten. Ben jij werkzaam op het gebied van fiscale compliance, fiscale advisering, bedrijfskunde, businesscontrolling, of financial control? Dan dagen wij jou uit om eens langs te komen!

WAT

Wie bij Maarschalk|Ligthart komt werken, krijgt te maken met;

  • Een energiek team
  • Ondernemende klanten
  • Een gezonde balans tussen privé en werk
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Alle mogelijkheden om door te groeien
  • Ruime studiemogelijkheden
  • Een gezellig en humorvol kantoor met diverse bijeenkomsten.

WELKE BANEN ZIJN ER

Bekijk hieronder welke vacatures wij nu beschikbaar hebben en reageer vandaag nog.

HOOFD AANGIFTEPRAKTIJK

BEKIJK VACATURE

SENIOR
FISCALIST

(ruime werkervaring)

BEKIJK VACATURE

(junior)
FISCALIST

BEKIJK VACATURE

MEDEWERKER COMPLIANCE
FISCAAL

(tot 5 jaar relevante werkervaring)

BEKIJK VACATURE

ACCOUNTANT

BEKIJK VACATURE

MAAK EEN AFSPRAAK

Waarom kom je morgen al niet langs? Wij maken altijd graag tijd om kennis te maken met enthousiaste en ambitieuze professionals. Stuur vandaag dan nog jouw CV met motivatie naar vacature@maarschalkligthart.nl.Of vul onderstaand formulier in. Dan plannen we snel een afspraak met jou in.

Back To Top