Skip to content
Wij zijn
Maarschalk | Ligthart
Bijzonder nichekantoor

Wij zijn Maarschalk|Ligthart, een vernieuwend advieskantoor voor ondernemers en vermogende DGA’s. Niet zo maar een accountants- of belastingadvieskantoor. Wij zijn een krachtig advieskantoor met een pro-actieve benadering en het vermogen om u als ondernemer te ondersteunen en adviseren bij het realiseren van uw zakelijke ambities en dromen. Maar ook om u te helpen met de regie over uw totale vermogen, zowel zakelijk als privé.

Dit zijn wij
Betrokken vertrouwenspartner

Wij zijn geworteld als accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen, maar groeien door als solide adviseur en gesprekspartner voor ondernemers. Wij stellen ons op als betrokken vertrouwenspersoon en denken écht met u mee! Daarbij schromen wij niet om uw bedrijfsvoering en bedrijfsperformance kritisch te benaderen. Net als u zijn we scherp op het gebied van cijfers, bedrijfsvoering en relevante wetgeving, want het gaat om uw bedrijf, geld, ambities en groei. Zo vergroten wij uw vermogen; het vermogen tot succesvol ondernemen.

Laten groeien en groeien mee

Wij zien onze klanten als mede-ondernemer. Onze dienstverlening sluit daarmee aan op de (groei)fase waarin uw onderneming zich bevindt. Een pionier heeft nu eenmaal behoefte aan een andere wijze van ondersteuning dan een onderneming die zich in de consolidatiefase bevindt. Naarmate een onderneming groeit, neemt ook de complexiteit op diverse vlakken toe. En daarmee ook de behoefte aan advisering, die verder reikt dan alleen financiële ondersteuning en compliance.

Onze diensten
Wat u van ons kunt verwachten

Om u en uw vermogen zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij met diensten: ‘Vermogensregie’, ‘Full-service Compliance’ en ‘Private Office’. De diensten zijn zorgvuldig samengesteld door ons team en altijd op maat en naar wens aan te passen. Benieuwd welke dienst het beste bij u aansluit?

Back To Top