Ga naar hoofdinhoud
Onze diensten
Private Office

Specifiek voor de (zeer) vermogende klanten heeft Maarschalk|Ligthart de Private Office ontwikkeld. De Private Office is een afgeschermde digitale omgeving binnen de IT-omgeving van Maarschalk|Ligthart, dat op maat is gemaakt voor de vermogende klant.

Binnen deze digitale omgeving is voor u alle relevante juridische, financiële en fiscale documentatie opgenomen, die op een eenvoudige en veilige manier kan worden ge-upload en bewaard in de eigen Private Office. Zowel waar het de privéaangelegenheden betreft als de diverse vennootschappen en andere entiteiten waarin u en uw familieleden belangen hebben.

Daarnaast biedt de Private Office een platform voor interessante en belangrijke berichtgeving, agendering en signalering.

Via de Private Office nemen wij voor u in privé de zorg uit handen op financieel, fiscaal en administratief gebied. Alle informatie en documentatie is online en continu beschikbaar. En via een online-koppeling met bankrekeningen en administratie bestaat de mogelijkheid om vanuit de Private Office een actueel inzicht te krijgen in uw geldstromen en in inkomsten- en uitgaven, al dan niet gecombineerd met de financiële cijfers van de uw onderneming.

De Private Office bevat tevens een mailboxfunctie, zodat alle relevante emailcorrespondentie direct binnen de eigen digitale omgeving is opgeslagen.

Meer diensten van Maarschalk|Ligthart
Vermogensregie

Kortom, onze Private Office biedt volledige ontzorging in privé! Gaat dit voor u nog een stapje te ver? Kies dan voor Vermogensregie. Naarmate de omvang van het vermogen toeneemt, en ook de diversiteit in de diverse vermogensbestanddelen, ontstaan steeds meer vragen over het aanwezige vermogen. Daar ondersteunen wij u bij Vermogensregie.

Back To Top