Skip to content
Onze diensten
Private Office

Specifiek voor de (zeer) vermogende klanten heeft Maarschalk|Ligthart de Private Office ontwikkeld. De Private Office is een afgeschermde digitale omgeving binnen de IT-omgeving van Maarschalk|Ligthart, dat op maat is gemaakt voor de vermogende klant.

Binnen deze digitale omgeving is voor u alle relevante juridische, financiële en fiscale documentatie opgenomen, die op een eenvoudige en veilige manier kan worden ge-upload en bewaard in de eigen Private Office. Zowel waar het de privéaangelegenheden betreft als de diverse vennootschappen en andere entiteiten waarin u en uw familieleden belangen hebben.

Daarnaast biedt de Private Office een platform voor interessante en belangrijke berichtgeving, agendering en signalering.

Via de Private Office nemen wij voor u in privé de zorg uit handen op financieel, fiscaal en administratief gebied. Alle informatie en documentatie is online en continu beschikbaar. En via een online-koppeling met bankrekeningen en administratie bestaat de mogelijkheid om vanuit de Private Office een actueel inzicht te krijgen in uw geldstromen en in inkomsten- en uitgaven, al dan niet gecombineerd met de financiële cijfers van de uw onderneming.

De Private Office bevat tevens een mailboxfunctie, zodat alle relevante emailcorrespondentie direct binnen de eigen digitale omgeving is opgeslagen.

Advies of vragen?
Diensten op maat

Om u en uw vermogen zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij met diensten, namelijk: ‘Full-service Compliance’, ‘Vermogensregie’ en ‘Private Office’. Deze diensten zijn zorgvuldig door ons team samengesteld en altijd op maat en naar wens aan te passen.

Advies nodig welke dienst het beste bij u en uw onderneming past? Wij gaan graag met u in gesprek.

Back To Top