Skip to content
Vacature
(senior)adviseur Private Clients

Binnen onze organisatie hebben wij vanwege een sterke groei in het aantal zeer vermogende particulieren binnen onze cliëntenportefeuille behoefte aan een (senior)adviseur Private Clients. Cliënten met een omvangrijk (‘Quote-waardig’) vermogen, die hun vermogen op allerlei manieren hebben belegd en geïnvesteerd.

Ons kantoor verzorgt niet alleen de compliance van deze ‘Private Clients’, maar adviseert hen ook op een breed fiscaal, juridisch en financieel terrein. O.a. over de structurering van hun vermogen, hoe de volgende generatie erbij kan worden betrokken, investeringsbeslissingen en -allocatie, het beschermen van de privacy, governance en estateplanning.

Dit ga je doen als (senior)adviseur Private Clients:
  • Jij opereert zelfstandig of samen met collega’s of met specialisten van andere kantoren.
  • Jij neemt als senior-adviseur de leiding en coördineert de betrokkenheid van andere professionals bij de implementatie van adviezen en zorgt voor de communicatie richting de cliënt.
  • Jij zult uiteindelijk vertrouwenspersoon èn adviseur zijn van deze boeiende en inspirerende cliënten.
  • Jij bent niet ‘het schaap met de vijf poten’, maar beschikt over gedegen fiscale kennis en bent in staat om het gehele speelveld te overzien.
  • Jij beschikt over een ‘hands on’ mentaliteit en kunt complexe materie op een begrijpelijke manier overbrengen op de cliënt.

Uiteraard krijg je alle mogelijkheid om jouw kennis te verbreden en te verdiepen.

En bouw jij met jouw collega’s verder aan de groei en kwaliteit van onze Private Clients-afdeling en deel jij ook in de resultaten van deze groei!

Solliciteer nu

Wil je meer weten over deze functie, onze Private Clients en onze Private Clients-dienstverlening? Neem dan contact op met Noor Maarschalk (n.maarschalk@maarschalkligthart) of Nikolajev Ligthart (n.ligthart@maarschalkligthart.nl).

Je zult versteld staan waarin een klein kantoor groot kan zijn!

Back To Top