Skip to content
Werken bij
Maarschalk|Ligthart
Maarschalk|Ligthart werken bij

Lekker lunchen in 'De Heerlijkheid'

Maarschalk|Ligthart werken bij

Dit is onze kantoorhond: Millie!

Maarschalk|Ligthart werken bij

Gezellig vergaderen met je collega's

Ons kantoor
Hier kom je te werken

Op Landgoed Berkenrode en in het 18-eeuwse landhuis Berkenrode huisvest het kantoor van Maarschalk|Ligthart. Een groene, inspirerende omgeving waar wij werken en onze klanten verwelkomen. Een pand met karakter met diverse ruimtes om te werken en te vergaderen en een mooie lunchruimte.

Wie zoeken wij

Vanwege de sterke groei van onze klantenportefeuille zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging binnen een enerverende organisatie met fantastische klanten. Of je nu interesse hebt in een functie op onze compliance-afdeling, onze (fiscale) adviesafdeling of onze afdeling Private Clients. Of wellicht ben je juist op zoek naar een combinatie van werkzaamheden binnen de verschillende disciplines en ga je graag aan de slag voor familiebedrijven! Het maakt voor ons niet uit of jij een puur accountancy- of fiscale achtergrond hebt. Of wellicht een bedrijfskundige of bedrijfseconomische achtergrond. Voor enthousiaste en leergierige mensen is altijd plek op ons kantoor!

Ga de uitdaging aan bij Maarschalk|Ligthart!

Vacature: (senior)adviseur Private Clients
Vacature: (senior)adviseur Familiebedrijven

Dit zijn wij

Maarschalk|Ligthart is een informeel, ondernemend, ambitieus, ruimdenkend en adviesgericht kantoor. Bij ons werken accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen in kleine teams samen met als doel onze klanten op een hoogwaardig niveau te bedienen. Wij zijn voor onze klanten dé gesprekspartner op zowel privé als zakelijk gebied en zitten met de ondernemer zelf aan tafel.

Samen denken wij na over kansen, risico’s, mogelijkheden en durven wij ook de klant een ‘spiegel’ voor te houden. Wij zijn géén administratiekantoor, géén traditioneel accountants- of belastingadvieskantoor, maar een niche advieskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het bedienen van familiebedrijven en zeer vermogende particulieren.

Binnen Maarschalk|Ligthart staat kwaliteit, betrouwbaarheid en collegialiteit voorop. Wij geloven dat tevredenheid en waardering van een klant alleen maar een teamprestatie kan zijn. Onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen en willen van onze dienstverlening een gezamenlijk succes maken. Daarvoor zijn zaken als collegiaal, c.q. vaktechnisch overleg, kennisverdieping en -verbreding, individueel of gezamenlijk, onontbeerlijk. Maar minstens zo belangrijk zijn tijd voor ontspanning, kantooruitjes, een gemoedelijke sfeer en een gezonde balans in werk en privé.

Samen bouwen we aan onze organisatie en aan het vertrouwen van onze klanten!

Word jij onze nieuwe collega?

Waarom kom je morgen al niet langs? Wij maken altijd graag tijd om kennis te maken met enthousiaste en ambitieuze professionals. Stuur vandaag dan nog een e-mail naar vacature@maarschalkligthart.nl. Of vul onderstaand formulier in. Dan plannen we snel een afspraak met jou in.

Back To Top