Ga naar hoofdinhoud

Advieskantoor

Wij zijn Maarschalk|Ligthart, een vernieuwend advieskantoor voor ondernemers en vermogende DGA’s. Niet zo maar een accountants- of belastingadvieskantoor. Wij zijn een krachtig advieskantoor met een pro-actieve benadering en het vermogen om u als ondernemer te ondersteunen en adviseren bij het realiseren van uw zakelijke ambities en dromen. Maar ook om u te helpen met de regie over uw totale vermogen, zowel zakelijk als privé.

Betrokken vertrouwenspartner

Wij zijn geworteld als accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen, maar groeien door als solide adviseur en gesprekspartner voor ondernemers. Wij stellen ons op als betrokken vertrouwenspersoon en denken écht met u mee! Daarbij schromen wij niet om uw bedrijfsvoering en bedrijfsperformance kritisch te benaderen. Net als u zijn we scherp op het gebied van cijfers, bedrijfsvoering en relevante wetgeving, want het gaat om uw bedrijf, geld, ambities en groei. Zo vergroten wij uw vermogen; het vermogen tot succesvol ondernemen.

Meegroeien

Wij zien onze klanten als mede-ondernemer. Onze dienstverlening sluit daarmee aan op de (groei)fase waarin uw onderneming zich bevindt. Een pionier heeft nu eenmaal behoefte aan een andere wijze van ondersteuning dan een onderneming die zich in de consolidatiefase bevindt. Naarmate een onderneming groeit, neemt ook de complexiteit op diverse vlakken toe. En daarmee ook de behoefte aan advisering, die verder reikt dan alleen financiële ondersteuning en compliance.

DNA Maarschalk|Ligthart

Nieuwsgierig naar ons DNA en wat onze eigen blik op de toekomst is met Maarschalk|Ligthart? Dan moet u zeker onze eigen missie, visie en ambitie lezen.

Solliciteer vandaag nog

Wil jij ook bij dit leuke team komen werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Bekijk vacatures
Back To Top